Pályázati eljárások Hírek, közlemények Szabályozás
Keresés
 az interneten
 a honlapon
 a pályázatok között
Hírlevélre feliratkozás
Név*:
E-mail cím*:
E-mail cím újra*:
Hírlevelek, amelyekre jelentkezhet:

KOLLÁNYI2017 / EMBERJUDIT2017 - Közlemény
Közlemény a KOLLÁNYIÁGOSTON2017 és az EMBERJUDIT2017 pályázati felhívások értékelési szempontjainak kiegészítéséről
 

Közlemény

 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap által a Magyar Média Mecenatúra Program keretében meghirdetett KOLLÁNYIÁGOSTON2017 és EMBERJUDIT2017 pályázati felhívásaiban a Médiatanács 2017. május 29-ai döntésével az értékelési szempontokat az alábbiak szerint egészíti ki:

1.

Az ismeretterjesztő filmek gyártásának támogatására meghirdetett KOLLÁNYIÁGOSTON2017 pályázati eljárás pályázati felhívása 3.2.7. pontját - a második és harmadik fordulóban - az alábbiakkal egészíti ki:

  • 3.2.7. A tartalmi értékelés során a bizottság előnyben részesíti:

e)    a kifejezetten gyermekek részére készült, médiaműveltségük növelését célzó ismeretterjesztő filmek gyártását vállaló szinopszisokat és pályázatokat.

2.

A dokumentumfilmek gyártásának támogatására meghirdetett EMBERJUDIT2017 pályázati eljárás pályázati felhívása 3.2.7. pontját - a második és harmadik fordulóban - az alábbiakkal egészíti ki:

  • 3.2.7. A tartalmi értékelés során a bizottság előnyben részesíti:

g)    a kifejezetten gyermekek részére készült, médiaműveltségük növelését célzó dokumentumfilmek gyártását vállaló szinopszisokat és pályázatokat.

előző hír következő hír-
-
-
Készítette: MTVA