Pályázati eljárások Hírek, közlemények Szabályozás
Keresés
 az interneten
 a honlapon
 a pályázatok között
Hírlevélre feliratkozás
Név*:
E-mail cím*:
E-mail cím újra*:
Hírlevelek, amelyekre jelentkezhet:

 

 

A honlapon megtalálható közlések, információk a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik az Alapot.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Az Alap fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa. Az Alap nem garantálja a honlaphoz való hozzáférés folyamatosságát, illetve hibamentességét. Az Alap kizárja felelősségét a honlapon található linkkel kapcsolt honlapok tartalmáért, illetve megbízhatóságáért.

Az Alap hozzájárul ahhoz, hogy a honlap látogatója annak tartalmát kizárólag személyes, nem üzleti célra letöltse, de a tartalom módosítása vagy jövőbeni reprodukálása nem megengedett. A tartalom bármely más célra részben vagy egészben történő másolása, terjesztése, használata vagy közzé tétele tilos. Az Alap hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó az információkat számítógépen tárolja, illetve azok kinyomtatásra kerüljenek. 

A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

A honlapra látogatók számítógépeinek egyes adatai és IP címei a honlap-látogatottsági adatok generálása, az esetlegesen felmerülő hibák és támadási kísérletek detektálása céljából naplózásra kerülnek. Az Alap tisztában van azzal, hogy ezek az adatok bizonyos esetekben személyes adatoknak minősülnek.

A naplófájlok naponta frissülnek, ezekről statisztika készül és a havi rendszerességgel keletkező napló-állományok egy évig tárolásra kerülnek az Alap szerverén.

Az IP-címeket az Alap semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján a felhasználó személye azonosítható lenne. Az oldalak látogatásával egyidejűleg Cookie-t honlapunk nem helyez el a látogató számítógépén.

Az adatok védve vannak a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen.

Az érintett kérésére ingyenesen tájékoztatást kap személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve - a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével - törlését.

 

 

 


-
-
-
Készítette: MTVA